Dry needling

Hinnasto

 

 

 

 

Mitä se on?

Hermoratahieronta auttaa elimistön omia parantavia voimavaroja palauttamaan tasapainon ja terveyden ruumiiseen ja mieleen. Hoito kestää yleensä kaksi tuntia tai jopa enemmän ja käsitellä hoidettavan koko keho huolellisesti päästä varpaisiin ja sormenpäihin saakka. Kokokehon hieronta voidaan kyllä suorittaa n.1,5 tunnissa, mutta siinä ajassa ei ehditä hoitaa kaikkia kipeitä paikkoja kunnolla. Lihakset kyllä rentouttavat, mutta oikeat ongelmat eivät välttämättä poistu ja tästä voi seurata kipua jälkeenpäin.

Kuntouttava hermoratahieronta lähtee aina yksilötasolta ja on systemaattista. Varsinkin kroonistunteissa vaivoissa tehokas hoito perustuu noin viikon välein tapahtuvaan 5-10 käsittelyn aloitussarjaan. Näin saadaan hermosolut aktivoitua ja hoidon piiriin, maksan entsyymikanta elpymään ja solun sisäinen tasopaino palautumaan. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan eteenpäin yksilöllisen tarpeen mukaan 3-8 viikon välein. Aloitettavaksi suosittelen - viiden kerran hoitokuurin. Perushoito 3 kerrokset x 3 kerta (ensimmäiset), sitten 2 kerrokset + vaiva-alueet (VA). Siiten kerran kuussa.

Hermoratahieronta auttaa lihasvaivoista useimpiin kroonisiin sairauksiin sekä särky- ja kiputiloihin kuten päänsärky, niska-hartiakivut, selkäkivut, allergia, astma, reuma, vatsavaivat, ruuansulatushäiriöt, migreeni, maksavaivat, kilpirauhasen toimintahäiriöt, gyne- ja eturauhasvaivat, munuais- ja sydäntaudit sekä halvaantuminen ym. rappeutumissairaudet.

Hoidon vaikutuksesta jännitys- ja kiputilat helpottuvat. Hoito-otteena käytetään pyörittävää painallusta ja se sopi yleensä kaikille. Kokemuksen perusteella on havaittu, etta hoito tuottaa suurta helpotusta esim. niska-hartia-seudun jännityksen, selkäkipuihin, lihaskireyteen sekä yleisesti ottaen kehon lihasten ongelmiin. Hermoratahieronta on yleisrentouttava ja sopii hoitokeinona esim. stressiin ja myös maha-suolikanavan on ongelmiin.

Hermoratahieronnan erityisen hyva vaikutus on kehon elintoimintoja säätelevään autonomiseen hermostoon:

-ravinnon imeytymistä

-sisäelinten toimintoja

-aineenvaihduntaa parantaminen

mm. lymfänesteen, veren kiertoa, virtsan, paksunsuolen toimintaa.