Dry needling

Hinnasto

 

 

 

HOT STONES Kuumakivihieronta

 

Kuumakivihieronnassa Hawaiian Hot Stones kivien lämpö ja energia yhdistettyinä hoitajan omaan tietoon ja vaistoon luovat kauniin henkisen, mentaalisen ja tasapainoisen hoitohetken. Kivien paino ja lämpö luovat miellyttävän, pehmentävän tunteen. Jokainen hoidossa käytettävistä luonnonjokien hiomista basalttikivistä on luonnostaan yksilöllinen kokonsa, muotonsa ja tiheytensä puolesta. Kivien kevyt napautus yhteen hoidon aikana vapauttaa kivien luonnollista, hoitavaa energiaa. Kuumakivihieronta on kokemuksena rentouttava ja miellyttävä, jossa rauhallinen hieronta yhdistettynä basalttikivien hyväätekevään vaikutukseen hellii lempeästi kehoa, mieltä ja henkeä.

Kuumakivihieronta

  • on hyvin rauhoittava, lämpö rauhoittaa kokonaisvaltaisesti
  • lämpö kivistä siirtyy kehoon ja lämmittää lihaksia jopa 3 cm syvyyteen
  • hieronta vähentää stressiä sekä väsymystä
  • verenkierto tehostuu myös lihaksissa, jolloin niiden toiminta paranee
  • kuona-aineet ja erilaiset myrkyt poistuvat kehosta nopeammin
  • lämpö helpottaa kipua lihaksissa ja nivelissä

Rentouttava kuumakivihieronta hemmottelee kehoa ja mieltä. Pitkässä, yli tunnin mittaisessa hoidossa hierotaan koko keho päästä varpaisiin. Rentouttava öljy ja lämpimät kivet avaavat lihasjumeja, tehostavat aineenvaihduntaa ja auttavat moniin vaivoihin aina unettomuudesta lihaskipuihin ja stressiin. Valittavissa on koko kehon hieronta 60 min tai 90min(50/65e)

Kuumakivihieronnan hyvää tekevä vaikutus voi säilyä useita päiviä.

Erityistä huomiota täytyy kiinnittää kiviterapian lämpövaikutukseen.Harkintaa käyttäen käytetään sairauksiin joissa lämmönsietokyky on alentunut  (suonikohjut,diabetes,sydänsairaus,ohut iho,pieni lapsi,iho-ongelma)